Websites

WordPress website laten maken

Een unieke, goed vindbare website vormt het hart van jouw marketingstrategie. Samen maken we van jouw website een marketingmachine!
Responsive webdesign

websites voor MKB en ZZP

Je hebt het voor jezelf al besloten, je wilt een nieuwe website laten maken. Je hebt je doelen bepaald en bent klaar om de volgende stap te zetten. Je zit vol met ideeën, maar mist de tijd en kennis. 

Dan ben je hier op de juiste plek! Het bouwen van websites is voor mij (bijna) dagelijkse kost. Samen creëren we websites die niet alleen snel en veilig zijn, maar ook converteren. Want laten we eerlijk zijn: een goede website betaalt zichzelf vanzelf terug.

Het eindresultaat is altijd uniek en op maat gemaakt. Iedere website bouwen we op vanaf de grond. Van landingspagina’s tot complete websites! Nieuwsgierig hoe ik dat doe?

Scroll

De no-code website die jij nodig hebt!

Veel websites gaan tegenwoordig op elkaar lijken. Met de komst van A.I. en de keuze voor template-websites, is het een flinke uitdaging om jouw merk online nog te onderscheiden. We bouwen onze websites altijd in WordPress en in combinatie met de Elementor plug-in. Zo zijn we in staat om snel de basis van jouw website te vormen en hebben we tijd over om dan toch, met een klein beetje code, jouw nieuwe website net even die unieke, interactieve, Found by Lex-stijl te geven.  Van leuke hover-effecten tot subtiele animaties. Het eindresultaat is een website van hoge kwaliteit voor een leuke prijszonder enige concessies. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

kleuren huisstijl icoon

Uniek design

SEO-proof

Resultaatgericht

Veilig en Snel

interactief icoon

INTERACTIEF

MIJN WERKWIJZE

Strategie.

Allereerst bespreken we samen jouw wensen en doelen. Aan de hand daarvan bepalen we hoe we het beste jouw doelgroep kunnen bereiken en hoe deze te laten converteren.

CONCEPT.

Als jouw strategie gereed is, gaan we over tot het maken van een concept design van jouw website. In deze fase bepalen we o.a. de sitestructuur, het design en houden we al rekening met de verschillende apparaten waarop de website te zien zal zijn.

Ontwikkeling.

Na goedkeuring van het concept gaan we de website bouwen. De website wordt standaard SEO-proof gemaakt, alle formulieren worden uitgebreid getest en de gehele website wordt geoptimaliseerd voor alle apparaten.

Oplevering.

De website staat! Nu krijg jij toegang tot het CMS en kun je beginnen met het invoeren van alle content. Je ontvangt een handleiding via mijn klantportaal voor als je er even niet uitkomt. Wel zo makkelijk!

Uiteraard kan ik de content ook voor je toevoegen indien gewenst.

Livegang.

Na de laatste check, is het zover. Ben je klaar om de website te lanceren? Dan druk ik op de knop. Hang de vlag maar uit, want jouw website staat nu live!

Bekijk relevant werk

Webdesign en Huisstijl

Webdesign en Huisstijl

Webdesign