Huisstijl

Ontwerpen van een unieke en herkenbare stijl.

Kan jouw huisstijl wel een opfrisbeurt gebruiken? Of ben je net begonnen en moet je opeens na gaan denken over dingen als kleuren, logo’s en en een nieuw lettertype? Dan help ik je graag uit de brand!
gift card voorbeeld
Logo ontwerp
lettertype demo
Branding Akxi.nl
huisstijl laten ontwerpen Dordrecht icoon

Specialist in Branding

Het ontwikkelen van een sterke huisstijl is cruciaal voor elk bedrijf, groot of klein. Voor MKB en ZZP is een goed doordachte huisstijl misschien nog wel belangrijker. Het zorgt niet alleen voor herkenbaarheid, maar ook voor een professionele uitstraling én helpt bij het opbouwen van vertrouwen bij mogelijke klanten en partners. Ben je klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met een professionele huisstijl?

Scroll

Waar kan ik jou bij helpen?

bedrijfslogo huisstijl icoon

bedrijfsLOGO

kleuren huisstijl icoon

KLEURENPALET

typografie huisstijl icoon

Typografie

Samen laten we jouw bedrijf stralen!

Een goed ontworpen huisstijl is meer dan alleen een mooi logo. Om de maximale waarde uit jouw merk te halen, is consistentie heilig. Dit kan net het verschil maken tussen een klant die je website bezoekt en weer vertrekt, of eentje die contact met je opneemt voor meer informatie. 

Found by Lex zorgt ervoor dat jouw huisstijl zowel offline als online consistent doorgevoerd wordt. Naast de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl, zijn we ook gespecialiseerd in het bouwen van websites

Benieuwd hoe we jouw nieuwe huisstijl doorvoeren naar jouw website? Lees dan eens verder via onderstaande knop!

huisstijl dordrecht found by lex icoon

Bekijk relevant werk

Webdesign en Huisstijl

Webdesign en Huisstijl

Webdesign, grafisch design en SEA