This is Found by Lex

Wil jij een nieuwe website?

Ik ontwerp, bouw en onderhoud jouw op maat gemaakte WordPress of Shopify website en zorg dat jouw webdesign online resultaat boekt!

raket website found by lex
raket website found by lex

DIENSTEN

Huisstijl.

Merkidentiteit is enorm belangrijk. Jouw huisstijl moet consistent zijn, opvallen en perfect aansluiten bij jouw strategie. Denk aan het maken van een logo, samenstellen van het kleurenpalet, kiezen van passende typografie, etc. Samen creëren we jouw nieuwe huisstijl. Deze stijl voeren we door naar de gewenste zaken zoals bijvoorbeeld jouw website, visitekaartjes, social media en brochures.

Webdesign.

Van one-pagers tot uitgebreide websites. Het belang van een sterk webdesign wordt vaak onderschat. Een website die aansluit bij jouw wensen en doelen is enorm belangrijk. Met het juiste design zorgen we er voor dat bezoekers van jouw website klanten worden.

Online marketing.

Een mooie website zonder bezoekers, daar heeft niemand wat aan. Door middel van o.a. SEO, SEA, social media en e-mailmarketing zorgen we ervoor dat jouw bedrijf gevonden wordt en maken we van jouw website een conversieknaller.

Cases

MIJN WERKWIJZE

Strategie.

Allereerst bespreken we samen jouw wensen en doelen. Aan de hand daarvan bepalen we hoe we het beste jouw doelgroep kunnen bereiken en hoe deze te laten converteren.

CONCEPT.

Als jouw strategie gereed is, gaan we over tot het maken van een concept design van jouw website. In deze fase bepalen we o.a. de sitestructuur, het design en houden we al rekening met de verschillende apparaten waarop de website te zien zal zijn.

Realisatie.

Na goedkeuring van het concept zullen we overgaan tot het bouwen van de website. Jouw website wordt altijd in open source CMS WordPress gerealiseerd en standaard voorzien van de juiste marketingtools.

Over mij

Veel ZZP’ers en MKB-bedrijven hebben niet de tijd om zelf een goede website te maken. Daarnaast heeft zeker niet iedere ondernemer de middelen om de grote bureaus in te schakelen.  Ook gaan steeds meer websites op elkaar lijken en zijn niet meer onderscheidend. Met de vele online keuzes is het belangrijk dat jouw nieuwe website direct opvalt. Ik zag dit alles als een kans om bedrijven hierbij te helpen. 

Naast mijn baan als digital marketeer, vind ik het leuk om unieke websites te maken en mijn marketing ervaring te gebruiken voor gericht advies. Hierbij houd jij de focus op jouw bedrijf terwijl ik jouw website maak. Ik krijg er energie van samen een goed plan te maken en de resultaten hiervan tot uiting te zien komen.

Over mij

CONtact

Benieuwd of ik jou kan helpen?

Stuur een berichtje